top of page

Spiritual    Branding

Jouw zielsmissie vertaald in een video!

Tijdens mijn studie op de toneelschool heb ik mijn voorliefde voor regie en videoproductie verder ontwikkelt en de afgelopen 10 jaar heb ik aftermovies geproduceerd, films opgenomen en promo-video's gemaakt.

 

Diverse branches heb ik voor de lens genomen, zoals de mode, de entertainment-sector, het onderwijs en de afgelopen jaren de coaching- en consultancy sector. Ik kies momenteel vol voor het maken van spirituele films, omdat ik daarin mijn passie voor bewustzijn en vorm kan samenbrengen.

Ben jij op zoek naar een video die jou en je bedrijf of dienst op een diepgaande manier in beeld kan brengen? Heb je behoefte aan iemand die jouw proces begrijpt en dat kan vertalen naar een materiële vorm die zowel authentiek als aards en commercieel is?

Dan help ik je graag bij je wens om jouw verhaal in beeld te brengen op een manier die bij jou past.

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik hoor graag van je!

Referentie Jolanda:

Luc maakte een fantastische impressie van ‘de 5 elementen’ in mijn leven en hun bijzondere energie. Hij luisterde naar alles wat ik inbracht, dacht mee en maakte gaandeweg het gesprek een compleet draaiboek. Ik was verbaasd maar vol vertrouwen.

Tijdens het filmen was Luc heel gefocust en hij gaf bijzonder goede en duidelijke aanwijzingen. Door het gesprek wat we voorafgaand hadden gevoerd hield hij rekening met mijn gevoelens en werkte hij heel respectvol. Daarnaast bewaakte hij de tijd uitstekend en wist precies wanneer er genoeg materiaal was verzameld.

 

Het eindresultaat mag er helemaal zijn. Ik ben erg tevreden en krijg heel bijzondere reacties. Het filmpje heeft een duidelijke boodschap en helemaal de energie die ik wil uitstralen.

bottom of page