top of page
DSC_8838kl.jpg

Leer jezelf spiegelen!

Kijk jezelf eens in de spiegel aan vanuit zelfliefde.

Zelfliefde begint zoals het woord al aangeeft bij liefde voor jezelf.

Compassie voor wie je bent, wat je voelt en hoe jouw leven zich ontvouwt. Maar hoe moeilijk is dat!

Want we leren op materialistisch gebied wel hoe we een succesvol leven kunnen leiden, maar heeft iemand je ooit wel eens geleerd hoe je van jezelf houdt?

Ik geloof in bronaanpak, samen ontdekken waar de oorzaak ligt van jouw verstoring of disbalans. Die speuren we op en die ga je aan, zodat je weer in een staat komt van rust en innerlijk weten.

Daarom kijken we niet alleen naar je lichamelijke situatie en je gedachtenpatronen, maar ook naar het zielsdeel.

Ik kijk naar jou vanuit een holistische visie:

Jij bent een heel wezen en je lichaam, verstand en ziel zijn verbonden.

Werkwijze

STAPPENPLAN   ALCHEMIE

Goudenbal-01.png
harthandenwit_edited.png

1. Bewustwording

De eerste stap van het proces is bewustwording. Waar heb ik weerstand op, wat kan ik nu niet accepteren? 

In dit proces ga je alles wat er intern speelt de ruimte geven en in kaart brengen.

Wat wil er gezien en gehoord worden in mezelf?

Goudenbal-01.png
namastehandenwit_edited.png

2. Transformatie

Als je bewustzijn hebt gekregen op deze schaduwkant, is het tijd om die volledig onder ogen te komen en verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat je voelt. Loslaten wat niet meer dienend is en ontdekken wat jouw ware pad is.

Keywords: zelfliefde en vertrouwen

Goudenbal-01.png
magiehandenwit.png

3. Manifestatie

Als je je hebt overgegeven aan je heling en je hebt alles de ruimte gegeven en doorvoeld, ontstaan nieuwe inzichten en komt de energie vrij die vast zat in je lichaam. Deze energie geeft je liefde, vuur, vertrouwen en manifestatiekracht. Deze krachten ga je gebruiken om in wereld neer te zetten waar jij echt voor bent gekomen.

Hoe onstaat disbalans?

We worden verlicht geboren, verwondert over alles om ons heen en gevoelsmatig verbonden met onze intuïtie.

Maar wanneer we opgroeien en naar het (reguliere) onderwijs gaan, worden deze kwaliteiten overschaduwd doordat we voornamelijk via rationele kennis worden onderwezen.

 

Heb jij wel eens geleerd hoe je met je gevoel moet omgaan op school? Omdat onze hedendaagse maatschappij zich vooral focust op het lichaam en het verstand, leren we onbewust af om ons te verbinden met de intelligentie van ons hart. Daardoor lopen de dingen niet lekker in je leven en voel je je emotioneel, wat weerstand veroorzaakt in je lichaam. Je ervaart stress en bent niet happy. Om die weerstand op te lossen, is het belangrijk om te onderzoeken wat het onderliggende gevoel is.

 

In mijn sessies sta ik naast je en kijken we samen naar de momenten waarop je niet naar je hart hebt geluisterd en gaan we die verbinding opnieuw leggen. Ik ben ervan overtuigd dat de heling begint als we contact maken met dat ongrijpbare deel, dat je kunt ervaren in je hart en dat met je spreekt door gevoel, emoties, via visioenen en dromen. Dat is het begin van jouw alchemistische reis, die jouw leven transformeert in goud.

bottom of page